Aurinkoista palvelua suurella sydämellä

SOL on kuin suuri perhe. Meitä yhdistää samat arvot, yhdessä tekemisen meininki ja ilo!

Me SOL Henkilöstöpalvelut Oy:lla tarjoamme teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, suorarekrytointi-, KV-ratkaisuja ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja ympäri Suomen. SOL Logistiikkapalvelut puolestaan on yksi logistiikka-alan suurimmista toimijoista.

Valttejamme ovat vahva toimialaosaaminen, asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu, aktiivinen asiakastyytyväisyyden seuranta, kehitysorientoitunut asiakkuudenhoito-malli sekä omasta henkilöstöstämme huolehtiminen.

Meitä kaikkia SOL-konserniin kuuluvia yrityksiä yhdistää aurinkoinen palveluasenne, arvot ja positiivinen ihmiskäsitys. Henkilöstön hyvinvointi on meille kunnia asia ja toimintaamme ohjaa aito halu toimia asiakkaan parhaaksi.

Mitä vastuullisuus meille merkitsee?

Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa SOLissa yrityksen liiketoimintaa tukevaa, omaehtoista vastuullisuutta, joka määräytyy yrityksen arvojen ja tavoitteiden perusteella. Haluamme mahdollistaa työssä oppimisen, uralla etenemisen ja sopeuttamisen Suomalaiseen yhteiskuntaan. Teemme parhaamme luonnon monimuotoisuuden säilymiseksi ja paremman tulevaisuuden eteen. Me yhdessä voimme vaikuttaa, joten tehdään siis yhdessä hyvää!