Osa SOL Aurinkokuntaa

Meitä kaikkia SOL-konserniin kuuluvia yrityksiä yhdistää aurinkoinen palveluasenne, arvot ja positiivinen ihmiskäsitys. Henkilöstön hyvinvointi on meille kunnia asia ja toimintaamme ohjaa aito halu toimia asiakkaan parhaaksi.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. SOL Logistiikkapalvelut on yksi logistiikka-alan suurimmista toimijoista. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

Toimimme ja työllistämme valtakunnallisesti yli 17:lla eri paikkakunnalla. Valttejamme ovat vahva toimialaosaaminen logistiikassa, teollisuudessa ja rakentamisessa, asiakkaan tarpeet huomioiva rekrytointi, aktiivinen asiakastyytyväisyyden seuranta, kehitysorientoitunut asiakkuuden hoito sekä henkilöstöstämme huolehtiminen.

Arvot kantavat

Aurinkoista palvelua

SOLin keltainen väri kuvaa aurinkoa, lämpöä, positiivisuutta, rohkeutta ja luovuutta. Se on tärkeä osa brändiämme. Asiakkaalle keltainen väri kertoo, että tämä on sen yrityksen henkilö, jolta saa ystävällistä ja hyvää palvelua.

Liisa Joronen, SOLin perustaja

Arvot kantavat

Vahvaa SOLilaista kulttuuria ohjaavat arvot, jotka ovat olennainen osa dna:tamme. Aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työn tekeminen, arkiluovuus, yrittäjyys ja luotettavuus. Johtamisfilosofiaamme ohjaa positiivinen ihmiskäsitys ja luottamus. Ihminen haluaa aina tehdä parhaansa, kehittää itseään ja työtään, kunhan hänelle annetaan siihen mahdollisuus.

Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun hän on onnistunut jossain, pystynyt sellaiseen, mihin ei olisi ensin uskonut pystyvänsä.

Liisa Joronen, SOLin perustaja

Arvot kantavat

Positiivinen ihmiskäsitys

Meillä SOLissa on positiivinen ihmiskäsitys: uskomme ihmisissä piilevään potentiaaliin ja haluun onnistua työssä. Arvostamme moninaista työyhteisöämme ja sen jokaista erilaista yksilöä. Me kaikki rikastutamme työyhteisöämme ajattelevina, toimivina, tuntevina ja luovina, vastuuntuntoisina yksilöinä.

Arvomaailmamme on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Henkilöstöpolitiikkamme on vastuullista, jossa kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti.

Perheyritys SOL

Olemme osa suomalaista, kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää yli 13 000 työntekijää. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin siivousalan spesialisteja, kiinteistönhuollon pioneereja kuin turva-alan ammattilaisia. Vaatehuollon ammattilaiset helpottavat kuluttajien arkea SOL Pesuloissa ja Henkilöstö- ja Logistiikkapalveluiden palveluosaajat ratkaisevat kaikkien alojen työvoimatarpeet joustavasti. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee 24/7 tarjoten myös hälytys- ja etähallintapalveluita kiinteistön ja henkilöstön turvaksi.  Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Baltiassa ja Venäjällä.