Osa SOL Aurinkokuntaa

Meitä kaikkia SOL-konserniin kuuluvia yrityksiä yhdistää aurinkoinen palveluasenne, arvot ja positiivinen ihmiskäsitys. Henkilöstön hyvinvointi on meille kunnia asia ja toimintaamme ohjaa aito halu toimia asiakkaan parhaaksi.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus- ja, suorarekrytointipalveluita sekö muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. SOL Logistiikkapalvelut on erikoistunut logistiikka-alan henkilöstöpalveluihin. Asiakkainamme on globaaleja ja valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

Toimimme ja työllistämme valtakunnallisesti. Valttejamme ovat vahva toimialaosaaminen logistiikassa, teollisuudessa ja rakentamisessa, asiakkaan tarpeet huomioiva rekrytointi, aktiivinen asiakastyytyväisyyden seuranta, arvonlisään keskittynyt asiakkuudenhoitomallimme sekä henkilöstöstämme huolehtiminen.

Arvot kantavat

Vahvaa SOLilaista kulttuuria ohjaavat arvot, jotka ovat olennainen osa dna:tamme. Aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työn tekeminen, arkiluovuus, yrittäjyys ja luotettavuus. Johtamisfilosofiaamme ohjaa positiivinen ihmiskäsitys ja luottamus. Ihminen haluaa aina tehdä parhaansa, kehittää itseään ja työtään, kunhan hänelle annetaan siihen mahdollisuus.

Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun hän on onnistunut jossain, pystynyt sellaiseen, mihin ei olisi ensin uskonut pystyvänsä.

Liisa Joronen, SOLin perustaja

Positiivinen ihmiskäsitys

Meillä SOLissa on positiivinen ihmiskäsitys: uskomme ihmisissä piilevään potentiaaliin ja haluun onnistua työssä. Arvostamme moninaista työyhteisöämme ja sen jokaista erilaista yksilöä. Me kaikki rikastutamme työyhteisöämme ajattelevina, toimivina, tuntevina ja luovina, vastuuntuntoisina yksilöinä.

Arvomaailmamme on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Henkilöstöpolitiikkamme on vastuullista, jossa kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti.

Perheyritys SOL

Olemme osa suomalaista, kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 työntekijää. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin siivousalan spesialisteja, kiinteistönhuollon pioneereja kuin turva-alan ammattilaisia. Vaatehuollon ammattilaiset helpottavat kuluttajien arkea SOL Pesuloissa ja Henkilöstö- ja Logistiikkapalveluiden palveluosaajat ratkaisevat kaikkien alojen työvoimatarpeet joustavasti. Consultor-brändillä SOL tarjoaa IT-projektointipalveluita. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee 24/7 tarjoten myös hälytys- ja etähallintapalveluita kiinteistön ja henkilöstön turvaksi.  Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa.