Miksi vuokratyö?

Työelämän murros on kovaa vauhtia käynnissä ja harva on enää samassa työpaikassa koko työuraansa. Tulevaisuudet urat rakentuvat monista erilaista tehtävistä ja taitojen monipuolisesta kerryttämisestä. Vuokratyö antaa tähän oivan mahdollisuuden!

Vuokratyössä on kolme osapuolta: työntekijä, työnantaja ja käyttäjäyritys eli yritys, jossa työ tehdään. SOL toimii työnantajana ja sopii työsopimuksen työntekijän kanssa. SOL vastaa myös työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkoista, lomista, korvauksista ja työterveydestä. Käyttäjäyrityksellä on työnjohdolliset velvoitteet, eli se valvoo ja johtaa työtä.

Vuokratyö sopii moniin elämäntilanteisiin

Esimerkiksi opiskelijana voit työskennellä opintojen ohella joustavasti ja juuri silloin kun sinulle sopii. Uranvaihtaja tai tulevaisuuden työuraa vasta pohtiva voi myös helposti kokeilla erilaisia tehtäviä ja aloja vuokrayrityksen kautta, ilman pitkäaikaista sitoutumista. Monipuoliset uramahdollisuudet ovat vain hakemisen päässä!

Tarjoamme erilaisiin taitotasoihin tehtäviä logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden aloilta. Meillä on rutkasti avoimia tehtäviä, joissa ei vaadita aiempaa kokemusta.

Vuokratyön kautta voit saada myös vakituisen työpaikan, joko meiltä SOLilta tai käyttäjäyritykseltä. Vuokratyön kautta teet siis arvokkaita kontakteja ja verkostoidut.

Tämän lisäksi SOL kouluttaa osaajilleen erilaisia pätevyyksiä ja kortteja kuten työturvallisuusosaamista ja hygieniapasseja. Jos kiinnostuit, niin kurkkaa avoimet paikkamme!