Kansainvälinen rekrytointi

SOL auttaa osaajapulaa tuomalla ulkomaalaisia osaajia Suomeen EU:n ulkopuolelta, erityisesti Venäjältä. SOL hoitaa kokonaispalvelussa osaajien rekrytoinnin ja haastattelut oman henkilöstömme toimesta. SOL testaa hakijoiden osaamista monipuolisesti työnäytteiden avulla. Teetämme hakijoille myös psykologiset testit ja teemme huolellisen taustaselvityksen.

SOLin palveluun kuuluu kaikki maahan tuloon ja kotoutumiseen liittyvät järjestelyt ja viranomaisasiat; kuten työlupa, henkilötunnus, vero- henkilö- ja KELA-kortti, pankkitili. Tarvittaessa autamme osaajaa myös asunnon hankinnassa ja neuvomme muun perheen pääsystä Suomeen. Tarvittaessa autamme myös puolison työllistymisessä.

Asiakkaamme saavat palvelusta kilpailuetuja: henkilöstön vaihtuvuus on vähäisempää ja perehdytystarve sekä mahdolliset laatuongelmat vähenevät. Tuomamme hitsaajat ovatkin saaneet kiitosta useilta asiakkailtamme ammattitaidostaan, mikä on johtanut lisätilauksiin.

Juhana Olkkola, toimitusjohtaja

Työperäinen maahanmuutto auttaa työvoimapulassa

Pietarista kotoisin oleva 32-vuotias Aleksandr Andreichev on työskennellyt v. 2020 lokakuusta Raisiolaisessa Ardor Oy:ssä. Aleksandr on saanut apua kaikessa työllistymiseen ja maahanmuuttoon liittyvissä asioissa SOLilta. Ja mikä parasta, että niin SOL kuin Ardor huolehtivat työturvallisuudesta ja palkanmaksukin on sujuvaa.

Kansainvälisellä rekrytoinnilla Suomeen

Dmitrii on 32-vuotias hitsausteollisuuden teknikko, joka muutti Suomeen SOLin kansainvälisen rekrytoinnin avulla. SOL auttoi ratkaisemaan kaikki Dmitriin työllistymiseen  ja työpaikan saamiseen liittyvät haasteet.