Kansainvälinen rekrytointi

Työvoiman saatavuus sekä työperäisen maahanmuuton välttämättömyys osana yritysten kilpailukykyä ja siten myös suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuutta ovat iso osa tulevaisuuden työllistymismallia. Me SOLilla helpotamme osaajapulaa tuomalla ulkomaalaisia osaajia Suomeen EU:n ulkopuolelta. Hoidamme kokonaispalvelussa osaajien rekrytoinnin ja haastattelut oman henkilöstömme toimesta. Testaamme osaamista monipuolisesti työnäytteiden avulla, ja teemme huolellisen taustaselvityksen.

Palveluumme kuuluu kaikki maahan tuloon ja kotoutumiseen liittyvät järjestelyt ja viranomaisasiat; kuten työlupa, henkilötunnus, vero- henkilö- ja KELA-kortti, pankkitili. Järjestämme kalustetun asunnon ja muut asiat siten, että osaaja on valmis ensimmäiseen työvuoroon asiakasyrityksessämme. Tarvittaessa autamme myös puolison työllistymisessä.

Kiinnostuitko KV-henkilöstöratkaisuistamme ja tulevaisuuden työllistymismallista?
Ota rohkeasti yhteyttä Kansainvälisen rekrytoinnin päällikköömme:

Santeri Torvinen
puh. 044 5514 633
santeri.torvinen@sol.fi

Asiakkaamme saavat palvelusta kilpailuetuja: henkilöstön vaihtuvuus on vähäisempää ja perehdytystarve sekä mahdolliset laatuongelmat vähenevät. Tuomamme hitsaajat ovatkin saaneet kiitosta useilta asiakkailtamme ammattitaidostaan, mikä on johtanut lisätilauksiin.

Juhana Olkkola, toimitusjohtaja

Kumppaniksi SOL

SOLin kautta työllistyminen ja kotiutuminen on helppoa

Vierailimme Paakkilan Konepajalla ja pääsimme haastattelemaan Pavelia, joka haki kauttamme Paakkilan Konepajalle töihin.

Katso videolta hänen työntekijätarinansa.

Kansainvälisellä rekrytoinnilla Suomeen

Dmitrii on 32-vuotias hitsausteollisuuden teknikko, joka muutti Suomeen SOLin kansainvälisen rekrytoinnin avulla. SOL auttoi ratkaisemaan kaikki Dmitriin työllistymiseen  ja työpaikan saamiseen liittyvät haasteet.