Sesonkeihin osaajia henkilöstövuokrauksella

Onko sesonkisi Black Friday, kesän kiireet rakennustyömailla tai talvirenkaiden vaihtokausi?

Sesongit ajottuvat eri vuodenaikoihin asiakastoimialoillamme. Myös joulunaika tarkoittaa monille asiakkaillemme vuoden suurimpia liikevaihtoja ja siten osaajatarpeita. Siksi olemme varautuneet sesonkeihin laajoilla osaajapooleilla ympäri vuoden. Henkilöstövuokraus on helppo ja luotettava tapa hankkia työvoimaa eri sesonkeihin ja muuttuviin tilanteisiin, joissa henkilöstön tarve ei ole pysyvää. Vapautamme henkilöstövuokrauksella oman henkilöstöhallintonne ja esimiestyön sesonkinne kysyntäpiikeistä ja niiden tilapäisistä osaajatarpeista.

Hyödynnämme henkilöstövuokrauksessa ensisijaisesti jo valmiita osaajapooleja ja tarvittaessa teemme myös ulkoisia rekrytointeja. Laadimme hakuilmoitukset, huolehdimme niiden markkinoinnista, vastaamme tiedusteluihin ja käsittelemme hakemukset. Haastattelemme hakijat ja esittelemme ehdokkaat asiakasyritykselle.

Oma toimipisteverkostomme ulottuu Helsingistä Rovaniemelle, joten pystymme auttamaan valtakunnallisesti sesongeissanne erityisesti logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla.