Tekijäksi työmaalle

Suomalaisena vakavaraisena ja vastuullisena yrityksenä kauttamme on helppoa ja turvallista työllistyä raksalle. Pidämme työnhakijoista ja työntekijöistämme huolta. Työnhaku on meillä nopeata ja sujuvaa ja autamme työnhakijaa tunnistamaan omat vahvuutensa urapolulla.  Työntekijöihimme pidämme säännöllisesti yhteyttä ja huolehdimme mahdollisuuksista jatkaa töitä myös työmaan päättyessä. Työturvallisuus on meille ykkösasia ja työvaatteemme ovat laadukkaat ja työtehtävien mukaiset. Töitä teet ammattilaistason työkaluilla.

Rakennusalalla työturvallisuuskortti on lähes poikkeuksetta pakollinen. Hakiessa ei tätä kannata kuitenkaan säikähtää, sillä emme vaadi jokaiselta hakijalta sen löytyvän, sillä koulutamme työntekijöitämme tarpeen mukaan. Rakennusalan töissä aiempi kokemusta alalta tai alan koulutus nähdään ehdottomasti eduksi.

Reipas asenne, aktiivinen työote sekä vastuullisuus ovat rakennusalalla työskentelevälle henkilölle tai alan töitä hakevalle tärkeitä ominaisuuksia – sekä esimiestyössä tietenkin myös taito johtaa.

Toimihenkilöksi raksalle

Yhdellä työhakemuksella haet halutessasi moneen eri tehtävään valtakunnallisesti. Asiakkainamme on niin paikallisia pk-yrityksiä kuin valtakunnallisia pörssiyhtiöitä niin talonrakentamisessa, talotekniikassa kuin infra-rakentamisessa. Kannattaa huomioida, että kaikki rakennusalan toimihenkilötehtävät eivät ole aina myöskään julkisessa haussa.