Rakennusalalta löytyy

Elementtityöntekijä, LVI-työnjohtaja, vastaava mestari, purkumies, sähköasentaja, rakennusalan työnjohtaja, kirvesmies, sähkötyönjohtaja, timanttiporaaja, telineasentaja, rakennussiivooja, LVI-asentaja, talotekniikan projektipäällikkö, rakennusinsinööri.

Kuten näet, rakennusalan tehtäviä löytyy laidasta laitaan laajalla skaalalla teollisuuden perustehtävistä aina korkeampiin esimiestason ja erityisosaamisen tehtäviin.

Rakennusalalla työturvallisuuskortti on lähes poikkeuksetta pakollinen. Hakiessa ei tätä kannata kuitenkaan säikähtää, sillä emme vaadi jokaiselta hakijalta sen löytyvän, sillä koulutamme työntekijöitämme tarpeen mukaan. Rakennusalan töissä aiempi kokemusta alalta tai alan koulutus nähdään ehdottomasti eduksi ja lisäksi esimiestehtäviin hakiessa aiempi vastaava kokemus esimiestyöstä nähdään myös etuna hakijalle.

Reipas asenne, aktiivinen työote sekä vastuullisuus ovat rakennusalalla työskentelevälle henkilölle tai alan töitä hakevalle tärkeitä ominaisuuksia – sekä esimiestyössä tietenkin myös taito johtaa.

Rakennusalan työpaikat