Teollisuuden henkilöstövuokraus

Tutustumme jokaisen asiakkaan toimintaan huolella ja henkilökohtaisesti. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaamme liiketoiminta ja sen erityispiirteet.

Palvelumme perustuu asiakkaiden liiketoiminnan ymmärrykseen ja kilpailuetujen tarjoamiseen. Kykenemme tarjoamaan skaalautuvat ratkaisut yllättäviinkin asiakastilausten muutoksiin ja kumppaneille tarjoamme apua strategisen tason henkilöstösuunnitteluun ja sen hallinnointiin. Kykenemme myös lisäämään erittäin ammattitaitoisen työvoiman määrää Suomessa kv-henkilöstöratkaisuin. Voitte keskittyä myös valmistavan teollisuuden johtamiseen ulkoistamalla esim. varastologistiikan suoriteperusteisin hinnoitteluin. Pystymme myös auttamaan tase-optimoinnissa ja varmistamaan siten liiketoiminnan jatkuvuuden ja kasvun.

Toimimme valtakunnallisesti alan suurimpien teollisuusyrítysten kumppanina. Meillä työskentelee tuhansia osaajia monipuolisissa tehtävissä.

Toimihenkilöiden
suokrarekrytointipalvelut

Ymmärrämme teollisuuden alan liiketoimintaa ja omaamme vakuuttavan kokemuksen teollisuudesta.

Tarjoamme laadukkaat suorarekrytointipalvelut ja soveltuvuusarviot helposti ja ammattitaidolla. Maksatte vain onnistuneista rekrytoinneista ja annamme takuun rekrytoimillemme teollisuuden ammattilaisille

SOLin valtteja ovat nopea reagointi ja asioiden ennakoiminen

tehtaanjohtaja Matti Kaskinen Kaskipuu Oy