Teollisuuden henkilöstövuokraus

Saiko tehtaasi juuri uuden ison tilauksen?

Autamme tarjoamalla monipuolista ja osaavaa työvoimaa, muun muassa konepajoille, ajoneuvoteollisuuteen, metalliteollisuuteen, kemian alalle, rakennustuoteteollisuuteen, puuteollisuuteen ja muoviteollisuuteen.  

  • Elintarvikeala
  • Metalliteollisuus
  • Kemian ala
  • Rakennustuoteollisuus
  • Puuteollisuus
  • Muoviteollisuus

Tutustumme jokaisen asiakkaan toimintaan huolella ja henkilökohtaisesti. Meille on tärkeää ymmärtää yrityskohtaiset toimintatavat ja erityispiirteet.

SOLin valtteja ovat nopea reagointi ja asioiden ennakoiminen

tehtaanjohtaja Matti Kaskinen Kaskipuu Oy

Vuokratyön kautta talon kirjoille

Vuokratyöllä saadaan tasattua sesonkiluonteisia vuokrahuippuja, mutta monesti yrityksen kasvaneet tilauskannat lisäävät vakituisten työntekijöiden tarvetta. Haapajärvellä ja Kiuruvedellä rakennusteollisuuden lasituotteita valmistava PLG on tyytyväinen SOL Henkilöstöpalveluiden sujuvaan toimintaan.

Viime vuodet PLG on rekrytoinut myös tuotannon kesätyöntekijät SOLin kautta. Pääasiassa henkilöstöpalvelun kautta tulee kuitenkin pitkäaikaisia työntekijöitä.

PLG Oy luottaa SOLiin

27.05.2021

Annamme vain SOLille tarvittavat tiedot, ja sieltä esitellään vaihtoehdot, joista valitsemme haastateltavat. Palvelu säästää meitä enimmältä etsimiseltä ja haastatteluilta. Osa SOL Henkilöstöpalveluiden kautta työllistyneistä vuokratyöntekijöistä on siirtynyt vakituisiksi työntekijöiksi toimintamme kasvaessa

PLG:n tuotantopäällikkö Petri Savimäki

PLg Savimäki