Työnhakijoille

Aurinkoisen työelämän tukena

Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaasi hakeva nuori, vasta ammattiisi valmistunut tai alasi rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä.

Työmahdollisuuksien kirjomme on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

Tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen asenne, halu menestyä työssäsi sekä aktiivinen ote työntekoon. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät meillä.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja löydä juuri sinun osaamistasi vastaava työ kanssamme!

Rekrytointiprosessi sujui oikein näppärästi ja mutkattomasti, kuten myös töiden aloitus. Sain hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja helppohan siinä oli hommiin ryhtyä.

Eetu, kesätyöläinen

Olen saanut tehdä monipuolista työtä ja tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Tällä hetkellä keikkatyö sopii hyvin opiskelun ohelle. Voin itse valita milloin ja minkälaisia vuoroja pystyn tekemään.

Roosa, myyntikunnostaja

Askel aurinkoisempaan työelämään

Rekrytoimme monille eri aloille, joista suurimmat ovat rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-alat. Haetpa sitten vakituista työpaikkaa, kesätöitä tai työtä opintojen ohelle – ammattitaitoiset rekrytoijamme ovat täällä juuri sinua varten! Meiltä löytyy sinulle aina töitä oman tilanteesi mukaan.

Kiinnitämme huomiota yhdenvertaiseen ja tasa-arvoiseen rekrytointiin. Työllistyessäsi perehdytämme sinut kunnolla SOLin tapaan toimia sekä tuemme sinua koko työsuhteesi elinkaaren ajan. Meille sinun työturvallisuutesi ja -hyvinvointisi on ykkösjuttu!