Logistiikka-alan työpaikat

Logistiikka-alalta löytyy töitä niin työelämään vasta tulleille kuin kokeneemmillekin konkareille.

Kuljettajan ammattipätevyys, C-kortti, digipiirturikortti ja kokemus varasto- tai terminaalitöistä sekä vastapaino- tai työntömastotrukista ovat alan tekijällä arvostettuja osaamisalueita logistiikka-alalla. Lisäksi erilaiset muut sertifikaatit ovat tärkeitä ammattitaidon täydentäjiä. Tällaisille kokeneille oman alansa osaajille tarjoamme omaa kokemusta vastaavia haastavia työtehtäviä.

Kaikkiin logistiikan alan tehtäviin ei kuitenkaan vaadita vankkaa aiempaa osaamista, vaan osaan tehtävistä voi työllistyä jo vähemmälläkin kokemuksella, joihinkin jopa ilman aiempaa kokemusta. Logistiikka-alaan vasta tutustuvalle henkilölle hyviä työtehtäviä ovat esimerkiksi keräilijä, pakkaaja tai lajittelija.

Aktiviinen työote, omatoimisuus ja rutiinien omaksuminen ovat tärkeitä ominaisuuksia logistiikassa työskentelevälle henkilölle. Osa tehtävistä vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja terävästä numeropäästä on usein hyötyä logistiikan tehtävissä.

Logistiikka-alan työpaikat tarjoamme SOL Logistiikkapalvelut Oy:n kautta.

Logistiikka-alan työpaikat

Jakelutyötä opiskelujen ohessa

Emma löysi työpaikan jakelukeskukseen SOL Logistiikkapalveluiden kautta. Työt Emma aloitti opiskelujen ohessa. Tehtävät ja toimipisteet ovat vaihdelleet Emman omien toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Paras kokemus on kesätöistä, jossa Emma toimi esimiestehtävissä.

Miksi hakea vuokratyötä?

Vuokratyö on pop! Se antaa joustoa ja vapautta arkeen silloin, kun haluat itse päättää arkesi rytmin.