Avoin haku koneistajaksi Pirkanmaalle

05.07.2024

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Etsimme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin koneistustehtäviin joko suurien, keskiraskaiden tai pienempien metallikappaleiden pariin eri asiakasyrityksiimme, vaikkapa sarjatyöhön tai yksittäiskappaletuotantoon. Työnkuvaa on mahdollista kohdenta oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan, ja se voi sisältää esimerkiksi

– Eri koneistusmenetelmiä
– Ohjelmointia
– Valmiin ohjelman asetusten säätöä
– Piirustustenlukua
– Työkalujen huoltotöitä
– Kappaleiden vaihtoa
– Mittaus- ja laadunvalvontatehtäviä

Työajat

Työaikasi sijoittuu pääasiassa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput pääset pääsääntöisesti nauttimaan vapaa-ajastasi. Useissa asiakasyrityksissämme joustoa vapaa-ajan ja työn yhteensovittamiseen tuovat esimerkiksi työaikapankki tai vaikkapa liukuva työaika. Arvostamme vuorotyövalmiutta ja kokemusta kaksi- tai kolmivuorotyöstä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, ja sinulla on jo työkokemusta koneistustehtävistä. Voit olla joko alan kokenut konkari, tai tulevaisuuden tähti. Voit nauttia joko tiimityöstä, tai täysin itsenäisestä tekemisestä. Lisäksi

– Sinulla on tehtävään soveltuva koneistusalan koulutus
– Omaat kokemusta eri ohjauksista, esimerkiksi Fanuc, Heidenhain, tai vaikkapa Siemens järjestelmistä
– Pystyt työskentelemään tarkasti ja joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa
– Pärjäät työssä suomen kielellä

Mitä tarjoamme?

Etsimme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme eri mittaisiin määräaikaisiin projekteihin, sekä myös vakituisiin työsuhteisiin. Ensisijaisesti tulet työskentelemään SOL Henkilöstöpalveluiden palkkalistalla, mutta ahkeralle ja osaavalle työntekijälle voi avautua myös mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan, joten avaathan meille osaamisesi lisäksi myös palkkatoivettasi. Lisäksi SOL Henkilöstöpalveluilla työntekijälle kuuluu aina koeajan jälkeen henkilöstöetuina Smartum liikunta- ja hierontaetu, sekä kattavat työterveyspalvelut.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva tehtävä aukeaa. Mikäli kiinnostuit työstä, mutta siitä jäi vielä kysyttävää, voit tiedustella työstä lisää arkisin SOL Henkilöstöpalveluiden Elisabeth Porkalta, elisabeth.porkka@sol.fi p.0407030454.

Huomioithan, että toisinaan rekrytoinnit toteutetaan ripeälläkin aikataululla, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli uudet tuulet työmarkkinoilla siis kiinnostaa, on viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen?

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, vakituinen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat