Avoin haku koneistajaksi Pirkanmaalle

29.01.2024

Etsimme asiakkaillemme koneistajaa erilaisiin tuotannon tehtäviin Pirkanmaalle

Tehtävät muokkaantuvat työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan, niitä voi olla työkohteen mukaan seuraavia:

– Ohjelmointia

– Piirustusten lukua

– Kappaleiden vaihto-, mittaus- ja laadunvalvontatehtäviä

– Työkalujen huoltotöitä

Palkasta sovitaan työkohteen esihenkilön kanssa erikseen, sillä se määräytyy aikaisemman kokemuksen perusteella ja riippuu työkohteen palkkatasosta.

Työajat riippuvat myös työkohteesta. Työtä tehdään kokoaikaisesti joko katkeavassa kolmivuorossa tai 2-vuorossa. Työpaikka voi sijaita Tampereella tai lähikunnissa.

Toivomme, että sinulla on jonkin verran aiempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä ja olet valmis oppimaan uutta. Sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka osaa työskennellä myös osana ryhmää. Aikaisempi metallialan kokemus tai koulutus alalta katsotaan eduksi. Koneistajan koulutus ja aikaisempi työkokemus on tietysti iso plussa. Asenne kuitenkin ratkaisee!

Mikäli kiinnostuit, niin avoimen hakemuksen jättäminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Kerro meille millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mainitse myös, millaista aikaisempaa työkokemusta sinulla on? Lisääthän hakemukseesi myös CV:n.

Kysyttävää? Vastaan kysymyksiisi mielelläni, tavoitat minut osoitteessa emma.botha@sol.fi

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen?

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, vakituinen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: emma.botha@sol.fi

Arvot kantavat