Hitsaaja (MIG/MAG)

15.04.2024

Etsimme asiakkaallemme Ylä-Savoon MIG/MAG hitsaajia

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tässä mielenkiintoisessa työssä pääset työskentelemään isojen työkoneiden parissa. Työ sisältää monipuolisia hitsaustehtäviä kuten koneiden runkojen ja nostureiden hitsausta. Mikäli sinulla on kokemusta, tai kiinnostusta robottihitsauksesta se katsotaan eduksesi.

Mikä on sinun työaikasi?

Työ on kaksivuorotyötä sijoittuen maanantaista perjantaihin. Viikonloppuvuorot ovat mahdollisia silloin tällöin. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Työtehtävän vaatimuksena on vähintään hyvät pienahitsaustaidot ja kohtalaisen sujuva suomen kielen taito. Tarvittavat hitsausluokat suoritetaan työpaikalla mikäli ne eivät ole valmiiksi voimassa.

Mitä toivomme sinulta?

Alan ammatillisen tutkinnon luemme sinulle ehdottomasti eduksesi

Palkka?

Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja neuvotteluvaraa on henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Miksi meille?

Etsimme kokoaikaista työntekijää huhtikuusta heinäkuun alkuun. Hyvälle työntekijälle töitä voi tuotannollisen tilanteen salliessa olla pidemmäksikin aikaa.

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Kirsi Korkalainen / 040 131 6531 tai kirsi.korkalainen@sol.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

Arvot kantavat