Kokoonpanoasentaja

15.04.2024

Etsimme asiakkaallemme Ylä-Savoon kokoonpanoasentajaa.

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erilaisissa työtehtävissä mekaanisien ja hydraulisien asennusten parissa. Tehtäviä on erilaisia mm. kevyempää, keskiraskasta ja raskasta mekaanista ja hydrauliikka-asennusta. Töitä tehdään joko itsenäisesti tai 2-4 hengen porukoissa, riippuen tehtävästä.

Mikä on sinun työaikasi?

Työtä tehdään vuoroviikoin kahdessa eri vuorossa. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti huhtikuulta heinäkuun alkupuolelle. Lähtökohtaisesti vuorot pyörivät ma-pe välillä, mutta katsomme eduksesi, mikäli pystyt tekemään myös pyydettäessä viikonloppuvuoroja.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että osaat työskennellä itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksesi. Tarkka työnjälki, asenne työntekoa kohtaan sekä tavallisimpien käsityökalujen käyttötaidot ovat tehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Mitä toivomme sinulta?

Olethan työhön positiivisesti suhtautuva ja hyvän asenteen omaava työntekijä. Työhön perehdytetään asiakkaan puolesta, joten toivomme, että osaat sisäistää uusia asioita nopeasti.

Miksi meille?

Pääset kauttamme osaksi ammattilaisten joukkoa. Jos olet vasta työurasi alkupuolella tai olet jo kokeneempi tekijä, niin olet varmasti ammattitaitoisessa työympäristössä, missä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

Palkkaus?

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja pohjapalkkasi tulee olemaan TVR6-7 riippuen tehtävästä. Myös tehtävää tukeva osaaminen / kokemus huomioidaan palkan muodostuksessa.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Kirsi Korkalaiselta puh. 040 1316 531 tai kirsi.korkalainen@sol.fi.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

Arvot kantavat