Puhdistustyöntekijä Pirkanmaalle

19.06.2024

Etsimme asiakkaallemme PUHDISTUSTYÖNTEKIJÄÄ vaihteleviin työkohteisiin Pirkanmaan alueelle.

Työtehtäviin kuuluu imuauton kuljettamista ja suurtehoimurin / puhalluslaitteiston käyttöä mm. rakennustyömailla, omakotitalokohteissa, tehtaissa sekä teollisuuslaitoksissa.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää:

– C-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston käytöstä sekä

– joustavaa asennetta ja

– hyvää suomen kielen taitoa

Odotamme, että olet luotettava, oppimishaluinen ja hyvällä asenteella varustettu tekijä, jolle fyysinen työ ja muuttuvat sääolosuhteet eivät ole työnteon este. Työtä tehdään pareittain, joten myös hyvät yhteistyötaidot tulevat tarpeeseen.

Töitä on lähtökohtaisesti maanantaista perjantaihin aamuvuorossa, mutta työssä tarvitaan myös valmiutta tehdä välillä pidempiäkin päiviä ja halutessasi on mahdollista tehdä lisätöitä myös viikonloppuisin. Työpäivät alkavat asiakkaamme toimipisteestä Lempäälästä, josta imuautolla siirrytään työkohteeseen. Ylitöistä sovitaan erikseen työnjohdon kanssa ja palkkauksessa noudatamme alan työehtosopimusta. Työt alkavat asiakkaan tarpeen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi, jossa kerrot lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Niina Vuoksi, niina.vuoksi@sol.fi puh. 050 411 1878. Aiempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat palkkaukseen, mutta tuntiansiosi tässä työssä tulee olemaan n. 14- 15€/h + lisät.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504111878 Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi Sijainti: Lempäälä

Arvot kantavat