Terminaalityöntekijä

03.05.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

Etsitkö lisä- tai osa-aikatöitä ja onko sinulla jo kertynyt osaamista varasto-/terminaalityöstä?

Etsimme asiakkaallemme sitoutunutta pe-la yövuoron tekijää sekä satunnaista tarvittaessa työhön kutsuttavaa osaajaa. Työtehtäviisi kuuluvat saapuvan tavaran purkaminen ja siirtäminen vastapainotrukkia apuna käyttäen sekä irtotavaran lajittelu käsin. Satunnaisesti myös tavaran lastausta.

Etsimällämme työntekijällä on jo kertynyt aiempaa kokemusta varasto-/terminaalityöskentelystä sekä trukilla ajosta. Lisäksi toivomme hakijalta sitoutumista tarjottuun vuoroon sekä nopeaa reagointikykyä äkillisiin tuuraustarpeisiin. Toivomme myös, että sinulta löytyy hyvää asennetta, hahmotuskykyä sekä oma-aloitteista työotetta. Lajiteltava tavara voi olla ajoittain myös raskasta, joten edellytämme riittävää fyysistä kuntoa.

Työvuoro sijoittuu säännöllisesti ajalle pe-la yö klo 0:00-8:30 ja satunnaisesti vuoroja voi tulla tarjolle myös muina öinä tai päivällä. Pääsääntöisesti työ on kuitenkin yötyötä.

Palkkaus määräytyy Terminaalitoimintaa koskevan TES:n mukaan kokemuslisät huomioiden.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme käsittele lainkaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– kokemusta vastapainotrukin käytöstä

– Suomea työkielenä

– Oma-aloitteisuutta

– Hyvää fyysistä kuntoa

Ota yhteyttä:

Sähköposti: suvi.lindeberg@sol.fi

Arvot kantavat