Terminaalityöntekijä

10.09.2021

Etsimme asiakkaallemme Joutsenoon

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

sesonki- ja keikkatyöhön. Työtehtävät painottuvat autojen purkuun ja lastaukseen, tavaroiden lajitteluun sekä yleisiin terminaalin ylläpitotyötehtäviin.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta terminaalityöstä mielellään useamman vuoden ajalta. Hakija siis hallitsee vastapainotrukin käytön ja pystyy lastaamaan sekä purkamaan kuormia itsenäisesti. Ajanmukaiset IT-taidot ovat eduksi. Luonteeltasi olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja joustava.

Työaika painottuu arki-iltoihin ja työvuorojen pituudet vaihtelevat tarpeen mukaan 4-8 tunnin välillä. Toisinaan työrupeamat ovat hyvissä ajoin tiedossa, toisinaan lyhyemmällä varoitusajalla. Palkkaus AKT terminaalialan TES mukaisesti alkaen 13,99 €/h kokemuksen mukaisesti sekä iltatyölisä TESin mukaan. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai osapäiväistä työtä etsivälle.

Mikäli kiinnostuit työstä, jätä hakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme (linkki ohessa). Huomioithan, ettemme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia erikseen.

Arvot kantavat