Tuotantotyöntekijä

21.06.2022

Etsimme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puupakkaustuotantoon suomalaiseen suuryritykseen Rovaniemelle! Tässä työssä asenne ja motivaatio ratkaisevat – hae siis rohkeasti!

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön vakavaraisessa yrityksessä ja mukavan työporukan, jonka kanssa hommat luistaa. Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisten puupakkaustuotteiden valmistustehtävissä. Työtä tehdään päivävuorossa ja palkkaus on kilpailukykyinen tuotantopalkkoineen. Työpaikka sijaitsee Rovaniemellä. Työ alkaa elokuussa ja tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon!

Tähän työhön etsimme ennen kaikkea hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä. Sinun ei tarvitse olla tuotantotyön ammattilainen, vaan halulla oppia ja kehittyä työssä pääset pitkälle. Aiempi kokemus tuotantotöistä, rakennusalan töistä tai vaikka kotona tehdyistä remppahommista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta kaikenlaisesta käsillä tekemisestä.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 9-15 numerosta 040 6625 291 / Jenna Jaurakkajärvi ja sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Arvot kantavat