Työnjohtaja siivoukseen, Jyväskylä

18.04.2024

Haemme Jyväskylään asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA siivoukseen

Työnkuvasi on vastata omien asiakkuuksien sujuvasta ja laadukkaasta siivoustoiminnasta. Tulevat asiakaskohteesi voivat olla julkisia kohteita, hotelleja tai vaikkapa ostoskeskuksia tai muita isompia kokonaisuuksia. Sinulla on apunasi vahva organisaatio, esihenkilöt, ja työkohteista vastaavat henkilöt sekä osaava siivoustiimi.

Työpaikkasi sijaitsee Jyväskylässä, mutta kohteita voi olla muuallakin Keski-Suomen alueella. Työaika on päivätyö, mutta kohteista riippuen työhön sisältyy myös iltavuoroja, nämä vuorot ovat klo 12-20, voit itse vaikuttaa siihen kuinka järjestelet työsi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta siivousalalle soveltuvaa tutkintoa (siivousteknikko, restonomi tai esimiestyön erikoisammattitutkinto), tai muuta vahvaa näyttöä samankaltaisesta työstä. Tehtävässä on myös mahdollista kouluttautua pätevyyteen, mikäli niin haluat. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuutta koulutukseen.

Arvostamme sinun valmiuttasi toimia esihenkilönä isommallekin tiimille ja kykyä laadukkaasta työntekemisestä asiakkaille vastaten resurssoinnista sekä vuorosuunnittelusta, Tehtävässäsi hoidat asiakaskohohteita myös laskutukseen ja palkkahallintoon liittyvissä asioissa. Luontaisesti olet mielelläsi asiakkaiden kanssa juttusilla ja tykkäät asiakaspalvelusta ja palvelun kehittämisestä.

Sinulla tulee olla myös ajokortti, sekä toivomme että osaat kommunikoida Suomen kielen lisäksi myös esim. englanti. Muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työtehtävän asiakkaallamme.

Hae tehtävää ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 12.05.2024 mennessä hakulinkin kautta (SOL Henkilöstöpalvelut). Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään. Voit liittää sivustolle cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä antaa:

Jari Pakarinen, 045 130 9444, jari.pakarinen@sol.fi

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0451309444 Sähköposti: jari.pakarinen@sol.fi Sijainti: Yliopistonkatu 28 B, 40100 Jyväskylä

Arvot kantavat