SOL Henkilöstöpalvelut ja Espoon Palloseura EPS aloittavat monivuotisen yhteistyön.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy ja EPS ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä. SOL Henkilöstöpalvelut haluaa tukea nuoria ja varttuneempia pelaajia tukijoukkoineen yhdistämään jalkapallon, opiskelun ja työelämän.

Pelaamalla jalkapalloa saavuttaa paljon muutakin. Kentällä syntyy ennakkoluulottomia ja tavoitteellisia nuoria, jotka ovat oppineet voittamisen ja häviämisen taidon. Vastuullisuus ja avoimuus kasvavat joukkueessa. Opitaan voittamisen taito myös peliajan ulkopuolella.

SOL Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen suomalainen perheomisteinen henkilöstöpalveluyritys. Kaikkia SOL-konserniin kuuluvia yrityksiä yhdistää aurinkoinen palveluasenne, arvot ja positiivinen ihmiskäsitys. Henkilöstömme hyvinvointi on meille kunnia asia ja toimintaamme ohjaa aito halu toimia asiakkaan parhaaksi.

Jalkapallo tuottaa iloa ja tunnetta maailmaan. EPS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja SOL yksi Suomen suurimmista työnantajista. Autamme työnhaussa ja tarjoamme töitä Espoossa yli 17-vuotiaille matalalla kynnyksellä.  Tutustu mahdollisuuksiimme https://henkilostopalvelut.sol.fi/tyonhakijoille/

Arvot kantavat