Jouluinen tervehdys arvoisat työntekijämme, asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme! ✨

20.12.2023

Vuosi 2023 on ollut meille täynnä kehittymistä, uuden oppimista ja kiitollisuutta, ja haluamme jakaa kanssanne muutamia hetkiä kuluneelta vuodelta.

Ensinnäkin, suuri kiitos teille kaikille, jotka olette olleet osa matkaamme. Omat toimihenkilömme, työntekijämme sekä tietenkin asiakkaamme, ilman teitä emme olisi voineet saavuttaa kaikkea sitä, mitä olemme saavuttaneet tänä vuonna.

Kulunut vuosi on tuonut mukanaan paljon haasteita, mutta myös mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä tulevaisuuden tarpeita kohti. Järjestelmäuudistukset ja toimintamallien kehitykset ovat olleet isoina aiheina kuluneena vuonna. Kaikki tämä on kuitenkin askel eteenpäin, parempaa palvelua tukevaa toimintaa asiakkaitamme sekä työntekijöitämme varten.

Niin kuin aiempinakin vuosina olemme panostaneet vastuullisuuteen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Vuonna 2023 aloitimme yhteistyön EcoRealin kanssa. Yhteistyön kautta koko konsernin vastuullisuustyö kehittyy entisestään, kun koko EcoRealin ympäristö- ja vastuullisuuspalveluiden tiimi auttaa konsernia kaikissa vastuullisuuskysymyksissä. Tiedämme, että vastuullisuus on matka, ei päämäärä, ja olemmekin sitoutuneet panostamaan vastuullisuuteen tulevinakin vuosina.

Kuluneen vuoden aikana olemme myös kehittäneet toimintaamme ja palveluratkaisuja vastataksemme paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja palautteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja ne ovat ohjanneet meitä kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Tänä vuonna teimme joulumuistamisten sijaan konsernina lahjoituksen Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:lle. Haluamme näin omalta osaltamme olla tukemassa ukrainalaisia ja heidän kotouttamista suomalaiseen yhteiskuntaan humanitäärisen avun kautta.

Kiitos siis kaikille teille työntekijöillemme ja asiakkaillemme, jotka olette tehneet vuodesta 2023 niin erityisen.  Toivotamme teille kaikille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta! ✨💛