Joustavaa työskentelyä logistiikka-alalla

Valokuvausta harrastavalla palveluosaajallamme Juholla on monenlaista työkokemusta. Hän on toiminut mm. varasto-alalla, pahvitehtaan tuotannossa, elintarvikealalla kaakaon säkittäjänä, toimistotöissä sekä autofiksarina. Juho työskenteli vakituisessa työsuhteessa SOL Henkilöstöpalveluiden kautta vuoden verran eräässä logistiikka-alan yrityksessä. Nyt hän opiskelee TV- ja radiotuotantoa Helsingissä ja tänä kesänä hän pääsi samaan logistiikkayritykseen SOLin kautta kesätöihin. Hänen työtehtäviinsä on kuulunut trukilla ajoa ja nyt hän on tallentanut rahtikirjoja toimistolla.

– Terminaaliin tulee toimituksia, jotka trukkikuskit purkavat ja he toimittavat rahtikirjat sitten minulle. Rahtikirjoihin lyödään leimat ja ne jaotellaan alueittain. Tämän jälkeen tiedot tallennetaan järjestelmään, jota kautta sitten muodostuvat laskutustiedot. Lisäksi tallennan työtunteja ja muodostan laskutusdatan. Käytän paljon Exceliä ja asiakkaan järjestelmiä työssäni, Juho kertoo.

Juholla on hieman negatiivisia kokemuksia aiemmista henkilöstövuokrausfirmoista.

– SOL on neljäs henkilöstövuokrausfirma, jossa olen ollut töissä. SOLin aikana mielikuva on kuitenkin muuttunut ja olen ollut tyytyväinen työskentelyyn ja puitteisiin, Juho kertoo.

”SOLilla yritetään löytää jokaiselle sopiva työ, jossa koitetaan hyödyntää hakijan osaamista.”


Juho kannustaa muita hakemaan SOLin kautta töitä.

– Täällä on paljon erilaisia työpaikkoja tarjolla monelta eri alalta. SOLilla yritetään löytää jokaiselle sopiva työ, jossa koitetaan hyödyntää hakijan osaamista. SOLilla on kuunneltu mielipiteitä ja toiveita sekä oltu joustavia. Työmaalla ja toimistolla on hyvää porukkaa, joiden kanssa on helppo asioida ja meininki on yhteisöllinen, Juho paljastaa.

Avainsanat: Palveluosaaja