Juhlahumua Tuurissa

Liki 800 SOLilaisen joukko vauvasta vaariin juhli SOLin jo neljännesvuosisadan mittaista toimintaa Tuurin Kyläkaupalla elokuun alkajaisiksi. Tuuri valittiin juhlapaikaksi sekä monipuolisten mahdollisuuksien että perheyrityksien pitkän yhteisen historian vuoksi. Veljekset Keskinen Oy ja SOL allekirjoittivat ensimmäisen kiinteistöpalvelusopimuksen jo 21 vuotta sitten. Sopimus kattoi tuolloin noin 3 500m2, kun nykyisin neliöitä on jo yli 90 000 ja lisää on koko ajan tulossa. Tehtävät ovat myös vuosien saatossa monipuolistuneet ja nykyään Tuurissa hoidetaan muun muassa tarjoilua ravintoloissa SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

SOL ja Tuuri ovat olleet kumppaneita jo yli kaksikymmentä vuotta.


SOLin hallituksen puheenjohtaja Anu Erosen kiitteli juhlivaa henkilökuntaa siitä, miten yhdessä tekemällä SOL on kasvanut. Eronen muisteli myös Tuurin alkuaikoja, kun hän yhdessä Vesa Keskisen kanssa kiersi aluetta ja Keskinen kertoi huimista tulevaisuuden visioistaan.

– On hienoa nähdä, miten Vesa on nyt toteuttanut sen, mitä hän silloin suunnitteli, Eronen totesi.

Kyläkaupan kiinteistöpäällikkö Mika Hannonen kertoi onnittelupuheessa arvostavansa SOLilaisia heidän panoksestaan Tuurissa.

Juhlateltta on palvellut kesän ajan monenlaisia tapahtumia, joista 800 vieraan SOL Päivät on ollut suurin.


Tuurilla on myös meneillään juhlavuosi kyläkauppias Vesa Keskisen täytettyä 50 vuotta. Juhlimisen teemana on tietenkin tv:stäkin tutuksi tullut miljoona. Yksi parantumattomaksi Aku Ankka faniksi tunnustautuvan Vesa Keskisen uusimmista hankkeista onkin maailman suurimman sarjakuvakokoelman, miljoonan Aku Ankka – lehden kerääminen. Miljoona teemalla onnistutaan varmaan jälleen, onhan Tuurissa esillä jo nyt muun muassa maailman suurin kolikkokokoelma, jonka Keskinen keräsi yli kymmenen vuotta sitten. Kyläkaupassa on asiakkaiden nähtävillä myös maan kattavin julkinen kokoelma Suomen markoista.

Sanna Peltola ja Onni koira sekä Snellmanin koko perhe testasivat Miljoona Tivolin laitteita


 

Tällä kertaa koko kesän suomalaisia jännityksessä pitänyt sään haltiatar oli suopealla päällä ja aurinko helotti siniseltä taivaalta koko päivän. Niinpä ahkerimmat juhlijat jaksoivat kieppua Tivoli Sariolan kesän ajaksi paikalle taikomassa Miljoona Tivolissa aina sulkemisaikaan asti. Välillä nautittiin yhdessä juhla-ateria ja vierailtiin Kyläkaupan puolella tekemässä edullisia löytöjä.

Osallistu miljoonan Aku Ankan keräämiseen


Kyläkaupan Tavarapuodin Neuvonta ottaa vastaan Aku Ankkoja ja antaa jokaisesta hyväkuntoisesta Aku Ankka -lehdestä 0,10 €,  Aku Ankka -taskukirjasta 0,50 € ja Roope-Setä -taskulehdestä 0,25 €. Lue lisää Miljoonan Aku Ankan kampanjasta.


Tuurin Kyläkauppa

Teksti: Vaula Aunola, kuvat: Taija Paavola

Tämä juttu löytyy Solistin numerosta 1/2017
Arvot kantavat