Lyhyiden keikkojen kautta pitkäaikaiseen työsuhteeseen

– Olen Jussi ja kilometrejä on 32 vuoden verran. Koulun penkkiä on kulutettu lukiossa ja hotellipuolen opinnoissa. Armeijan jälkeen olen eksynyt logistiikka-alalle, jolla toimin edelleen. Päivät kuluvat trukkityön ohella mm. palloilemalla erilaisten lajien parissa, Jussi kertoo.

Jussi työskentelee SOL Henkilöstöpalveluiden kautta logistiikka-alan terminaalissa.

– SOL Henkilöstöpalvelut bongasin keväällä 2017, kun huomasin heidän hakevan terminaalityöntekijöitä. Ensin yhden päivän projekti venyi kaksipäiväiseksi. Siitä poiki sitten turvallisuuspuolen tehtäviä, jonka jälkeen sainkin jo hypätä pakettiautoon ja jakaa ilosanomaa pakettien muodossa sekä yrityksille, että yksityisille asiakkaille. Sittemmin pakettiauto vaihtui trukkiin, jolla on nyt lastattu ja purettu yksi jos toinenkin rekka terminaalissa, Jussi kuvailee työuraansa.

Kyseiset työtehtävät jatkuvat edelleen ja Jussi pitää työstään.

– Pidän työnantajani tarjoamista moninaisista työtehtävistä ja tulevaisuudessa toivon saavani työskennellä edelleen logistiikka-alalla mahdollisimman monipuolisesti, Jussi mainitsee.

Jussi on ollut tyytyväinen työskentelyyn SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

– Omakohtaisen kokemukseni perusteella voin suositella hyvillä mielin SOL Henkilöstöpalveluita. Kaikki on toiminut mainiosti aina työhaastattelusta palkanmaksuun. Saamani palvelu ja kohtelu ovat olleet rentoa, ammattimaista ja ystävällistä, Jussi iloitsee.

Jussi on ottanut vastaan lyhyitäkin työkeikkoja, joiden avulla on saanut pitkäaikaisen työpaikan.

– Suosittelen ottamaan vastaan myös lyhyempiä projekteja, sillä kun saa sen kuuluisan ”jalan oven väliin”, niin siitä voi seurata vaikka minkälaisia työmahdollisuuksia, Jussi vinkkaa.