Toimihenkilönä Kaskipuulla

Matti bongasi onneksemme työpaikkailmoituksemme ja kertoo kiinnostuneensa paikasta heti, kun etsi koulutustaan vastaavaa työtä. Matilla on tradenomin tutkinto liiketalouden alalta sekä sähköalan perustutkinto. Hän on työskennellyt aikaisemmin monissa työtehtävissä, kuten elektroniikkateollisuudessa tuotannon laitosmiehenä, kaupan alalla myyjänä ja kuljetusalalla.

Matti pärjäsi työhaastatteluissa loistavasti ja sai paikan keväällä 2017. Hän työskenteli SOLin kautta kolmisen kuukautta, jonka jälkeen työllistyi suoraan Kaskipuun kirjoille. Kaskipuulla hän on nyt viihtynyt noin puolitoista vuotta.

–  Työsuhde SOLin kautta mahdollisti minulle vakituisen työn Kaskipuulta. Siirtyminen Kaskipuun palvelukseen sujui luontevasti eikä eroa SOLin ja Kaskipuun työsuhteissa huomannut, Matti mainitsee.

– ­Aloitin työn Kaskipuulla SOLin kautta kesällä 2017. Ensimmäisten kuukausien aikana tuli paljon uutta asiaa ja muistettavia asioita riitti. Työtehtävään oli hyvä perehdytys ja neuvoa sai aina tarvittaessa, joten pääsin hyvin kiinni työhön, Matti kertoo työnsä alkumetreistä.

Matti toimii asiakaspalvelussa tilaustenkäsittelijän tehtävässä. Hän pitää työtä monipuolisena ja vaihtelevana.

–  Tilausten tallennus vaatii tarkkuutta, jotta tilaukset saadaan syötettyä järjestelmään virheettömästi. Palvelen asiakkaita niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatin kautta. Etenkin kesäaikana työ on toisinaan hektistä, Matti mainitsee työstään. Hänen tiimiinsä kuuluu noin 10 työkaveria ja Matti kehuu työporukkaa hyväksi ja rennoksi eikä työpaikalle tarvitse lähteä vakavalla naamalla.

– Parasta on työn vaihtelevuus ja monipuolisuus. Tuotteisiin ja määräyksiin tulee muutoksia, joten työssä oppii koko ajan uutta. Tilaustenkäsittelijän työ pitää sisällään asiakkaiden neuvontaa ja tilauksiin sekä toimituksiin liittyviä selvittelyjä, mikä tuo vaihtelua työhön, Matti kertoo työnsä parhaista puolista.

Matti suosittelee Kaskipuuta työnantajana ja työpaikkana.

– Kaskipuu on luotettava työnantaja ja kasvava yritys. Kaskipuulla työskentelee eri alojen osaajia ja Kaskipuulla voi työllistyä moniin eri tehtäviin tuotemyynnistä tuotannon työtehtäviin, Matti kehuu.

Arvot kantavat