Töitä muodin ja luksustuotteiden parissa

Palveluosaajamme Eva sai ensimmäisen vakituisen työpaikkansa SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Hän on töissä muotiliikkeessä, jossa hän myy luksusbrändituotteita.

Eva on kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2016 Ressun lukiosta. Aiemmin hän on tehnyt jonkin verran promootioon ja myyntiin liittyviä keikkoja eri yritysten kautta esimerkiksi Messukeskuksessa.

– SOL Henkilöstöpalveluiden kautta sain ensimmäisen oikean kokopäivätyöni Della Margan myyjänä, Eva iloitsee.

SOL Henkilöstöpalveluilla Eva on työskennellyt syksystä 2016 lähtien. Hän päätyi SOLin kautta töihin, sillä hänen Della Margassa työskentelevä kaveri osasi vinkata SOLin työntekijästä, joka tekee rekrytointia sinne.

”Olen kehittynyt myyntityössä, oppinut asiakaspalvelusta ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemista.”


Evan työtehtäviin kuuluu luksusbrändituotteiden myynti. Lisäksi hän on tehnyt silloin tällöin SOLilla tulkin töitä suomen ja venäjän kielillä.

– Olen kehittynyt myyntityössä, oppinut asiakaspalvelusta ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemista. Töitä aloittaessa kehitin aktiivisesti osaamistani lukemalla alaan liittyvää kirjallisuutta ja perehtymällä eri brändeihin niiden historian kautta, Eva kertoo.

Eva voi suositella työskentelyä henkilöstövuokrauksen kautta.

– Henkilöstövuokrauksen ansiosta minulla on kokoaikainen vakituinen työ. Minut on aina valmistettu tehtäviini hyvin ja yhteyshenkilöni on ollut aina tosi mukava ja kuuntelevainen minua kohtaan. SOLista minulla on työnantajana rento ja mukava vaikutelma. Täällä halutaan auttaa ja pitää hyvää huolta työntekijöistä, Eva mainitsee.

Eva kertoo Della Margalla olevan mahtava työilmapiiri.

– Kaksi SOLin työkaveria puhuivat minut osallistumaan Miss Suomi -kisaan. Hain mukaan ja tällä hetkellä olen semifinaalivaiheessa. Katsotaan miten käy!, Eva jännittää.