Työuran uudet tuulet!

Palveluosaajamme Eira haki uusia haasteita elämäänsä Lahden alueella ja työskentelee nyt SOL Henkilöstöpalveluilla monipuolisissa työtehtävissä. Eira on toiminut tekstiilialalla yli 25 vuotta ja kuvailee aikaa oikein mukavaksi. Tekstiili-alan työpaikat ovat kuitenkin sen verran vähentyneet viime vuosina, että Eira päätti lähteä kokeilemaan jotain uutta.

Eira laittoi SOLille avoimen hakemuksen netin kautta ja työllistyi ensin logistiikka-alalle. Hän toimi postityöntekijänä logistiikkakeskuksessa ja sen jälkeen siirtyi postin lajitteluun ja jakeluun. Parhaillaan Eira toimii ompelijana ja hänen työnkuvaansa kuuluu mm. logojen ompelua ja painamista työvaatteisiin. Tämän lisäksi Eira saa koota kaappeja ja hän kuvaileekin työtään vaihtelevaksi ja kertoo jokaisen päivän olevan erilainen.

”SOLin kautta asiat ovat toimineet aina hienosti.”


Eiran tavoitteena on saada vakituinen työpaikka, mutta henkilöstövuokrauksen kautta hän on kuitenkin työllistynyt lähes kokoaikaisesti viime syksystä lähtien.

– Henkilöstövuokraus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri työtehtäviin. SOLin kautta asiat ovat toimineet aina hienosti. Yhteyshenkilöni Petra on aktiivisesti ollut yhteydessä minuun työmahdollisuuksista ja hoitanut kaikki asiat, jotka ovat askarruttaneet mieltäni. Palkka on tullut aina ajallaan, Eira kuvailee.

– Ensimmäisenä työpäivänä menin logistiikkakeskuksen vastaanottoon ja mietin kotona työvaatetusta, laittaisinko hameen ja korkokengät – onneksi päädyin housuihin ja mataliin kenkiin, sillä heti taloon saavuttuani minulle annettiin turvakengät! Ne olisivat olleet hameen kanssa aika erikoinen yhdistelmä, Eira muistelee nauraen.