Urakehitystä logistiikka-alalla

Taekwondoa harrastava Jens-Erik on työskennellyt aiemmin lastentarhassa. Hän löysi SOLin työpaikkailmoituksen TE-toimiston sivuilta ja aloitti työt muuttajana. Hetken päästä Jens-Erikille löytyi kokoaikainen työ varastotehtävien parista.

– Minut perehdytettiin ensin perustehtäviin, joita tein kolmisen kuukautta. Sen jälkeen sain perehdytyksen myös erityiskäsiteltäviin paketteihin ja niihin liittyviin tehtäviin. Ajan myötä, kun osaamiseni karttui, aloin saada vastuuta muidenkin lajittelijoiden tekemisestä. Työ on mukavaa ja meillä on hyvä työilmapiiri. Toimin tällä hetkellä tiiminvetäjänä, Jens-Erik kuvailee urakehitystään.

Tiiminvetäjäksi Jens-Erik pääsi lyhyen sijaisuuden jälkeen.

– Oman vuoron vastaava oli poissa ja sain ottaa pariksi viikoksi vastuun vuoroni pyörittämisestä. Tein uuden tehtävän ohella myös trukkitöitä ja muita hommia, joihin minulta löytyi osaamista. Tästä meni tovi, kun sain yövuoron lopulta vastuulleni, hän paljastaa.

Jens-Erikin mukaan kaikki on toiminut hyvin ja hänen mielestään henkilöstönvuokraus on hyväksi, sillä sen avulla voi päästä näkemään monenlaisia työympäristöjä.

– Henkilöstövuokrauksen kautta saa joustavasti työtä ja myös vapaata halutessaan. Mukavaa on ollut työskennellä, täällä on ystävällinen ilmapiiri ja työpaikkoja on paljon tarjolla, kannattaa hakea, hän kertoo.